January 8, 2020

November 5, 2018

September 5, 2018

February 28, 2018

February 25, 2018

November 24, 2017

Please reload

Recent Posts

Duo Burgemeesterschap voor Antwerpen

September 2, 2012

Politici zijn tegenwoordig echte popsterren, maar wat moet de artiest dan?

 

We deden het omgekeerde deden in 2012 dan maar een gooi naar het Antwerps burgemeesterschap. We kwamen we op met een eigen lijst in Antwerpen met als doel het installeren van een duümviraat met duo-burgemeesterschap. We infiltreerden in de lokale politiek, pikten ongegeneerd de populairste programmapunten van onze concurrenten, schreven een campagnelied en pakten uit met een excuustruus en wit konijn. Hun avonturen op weg naar 't Schoon Verdiep waren elke dag te volgen op de regionale zender ATV. Helaas, Bart De Wever haalde het nipt.

 

 

Lees meer... 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload