top of page

HOME                           TjeuCOVID-19 EXIT PLAN                           SCHILDEREN                       CONTACT

CABARETJEU

NI TJEU NI MAÎTRE

HET GROTE TjeuCOVID-19 EXIT PLAN

Straks mogen we allemaal weer stilletjes aan uit ons kot en weer gezellig samenkomen!  In klein gezelschap weliswaar. En dat is perfect, want ik heb plannen om ons traag maar gestaag uit deze barre tijden te verlossen... PowerPoint beschikbaar op aanvraag.  Wil je weten wat dat grapje hier mag kosten? En hoe, wat, waar of wanneer? Laat onderaan bij contact je gegevens achter en ik laat jou iets weten! Alle activiteiten vinden altijd plaats volgens de voorgeschreven regels die op dat moment gangbaar zijn.

ANDERHALVE METER-OPTREDENS

Ik kom langs en ik breng mee: mijn gitaar en mijn stem. Geen tuin of gewoon goesting om uit uw kot te komen? Geen probleem... Welkom bij ons rond het kampvuur! En als je daar dan toch bent, lees dan vooral verder...

-

WOUDLOPERSKEUKEN

Here's the deal: Jullie komen eten bij mij thuis, in de tuin rond het vuur of in mijn kot rond de haard bij slecht weer. Ik kook met groenten uit eigen hof, we eten samen iets en we zingen (en dansen) samen de nacht in. Niets meer, niets minder. Wij voorzien alles, jullie zakken relax achterover. Extra optie voor de fijnproevers met chef-kok  Jens Craen erbij. We zijn niet verantwoordelijk voor een overvloed aan gezelligheid. Het kan wel eens laat worden met ondergetekende. Er zijn kamers en bedden ter beschikking (zolang de voorraad strekt) of neem desnoods een tentje mee voor uw eigen veiligheid.

-

SCHRIJFWERKERIJ

Een lied op maat geschreven vanuit mijn kot, om van te genieten vanuit uw kot. Voor uw lief, uw moeder, uw schoonmoeder of zelfs uw ex. Ik schrijf een nummer, ik neem het op en film het met mijn smartphone en ik stuur het door. Kleine moeite voor een wereld van verschil.

SCHILDERIJEN

Kijk zeker ook eens naar mijn schilderijen. Hier op de website, op instagram, op facebook of kom langs bij mij thuis voor een wandeling door het atelier waar werkjes vers van de muur kunnen geplukt worden om mee te nemen. Ik vertel graag het verhaal achter elk werk. Aan mijnen uitleg zal het niet liggen, dat is toch wat mijn moeder mij vroeger altijd zei. En denk erom... geld is binnenkort na de crisis niets meer waard. Beleg het in kunst, nu het nog kan!

-

WORKSHOPS

Je kan bij mij ook terecht voor gitaarles (ideale basis voor kinderen), improvisatietheater, tekstschrijven en zang. Voor je het weet ben je een volleerd en succesvol acteur, zanger en cabaretier. Zo snel kan het gaan!

-

MOTJEUZE KLEDINGLIJN

Truien, polo's en t-shirten met een leuke unieke print van ondergetekende zullen zorgen voor een ongekend succes wanneer de lockdown volledig voorbij is. Op eigen risico te dragen! Alles op maat, dus contacteer me voor meer info.

WhatsApp Image 2020-05-02 at 14.27.50.jp
Woudloperskeuken
schilderijen
Vul je gegevens in

Bedankt voor de inzending!

bottom of page