top of page

Nieuwe Single - Half zo Goed


Guillaume wist het al langer, “Ik denk dat er echt niemand is maar half zo goed als zij”. Dat zij ook nog eens kan zingen, bewijst de nieuwe single Half zo Goed. 


Half zo Goed vertelt hoe Guillaume zijn vrouw Ann-Sophie leerde kennen in een Antwerps café, bijna 10 jaar geleden. Dat Ann-Sophie nu ook meezingt in het nummer is eigenlijk toeval, verklapt Guillaume: “Ik schreef het liedje als duet en we hadden ook al een artieste op het oog. Toen die ziek uitviel op de dag van de opnames, sprong Ann-Sophie snel in om de demo op te nemen in de studio. Dat klonk zo fijn dat we het nummer uiteindelijk ook met haar hebben ingeblikt. En zo werd het ook echt “ons” verhaal. Nooit gedacht dat ik ooit een trio zou doen met mijn broer en mijn vrouw. Maar het was de moeite”, lacht Guillaume nog. 


De hoes is opnieuw een pentekening van Mathieu, gebaseerd op een foto van zijn broer met zijn vrouw. Mathieu is naast zanger ook tekenaar en schilder: “Momenteel werk ik aan het artwork van onze nieuwe EP die later dit jaar uitkomt. Ik probeer een reeks tekeningen te maken waarbij ik telkens met simpele lijnen het verhaal vertel van de song.”


Half zo Goed is beschikbaar vanaf vrijdag 7juni 2024 op alle digitale streamingplatformen.

Comments


Recent Posts
bottom of page